Gemiddeld
20Min
4 Personen | |
---|---|
8 | eieren |
3 el | truffelmayonaise |
verse bieslook | |
peper en zout naar smaak |
Kook de eieren in kokend water in ongeveer 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de eieren doormidden en schep met een theelepel voorzichtig de eidooiers eruit. Meng de eidooiers met truffelmayonaise tot een gladde vulling. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de vulling terug in de halve eiwitten. Snijd de bieslook fijn.
Serveer op een grote schaal en bestrooi met bieslook. Uitdelen maar!
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,49 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres