Gevulde eieren met truffelmayonaise en bieslook
Gemiddeld
20 Min
4 Personen
- eieren
- truffelmayonaise
- verse bieslook
- peper en zout naar smaak
Ingrediënten
4 Personen
- eieren
- truffelmayonaise
- verse bieslook
- peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de eieren in kokend water in ongeveer 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Stap 2
Snijd de eieren doormidden en schep met een theelepel voorzichtig de eidooiers eruit. Meng de eidooiers met truffelmayonaise tot een gladde vulling. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3
Schep de vulling terug in de halve eiwitten. Snijd de bieslook fijn.
Stap 4
Serveer op een grote schaal en bestrooi met bieslook. Uitdelen maar!
De prijs van dit gerecht
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,49 per persoon.