Gemakkelijk
5Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
1 | camembert |
1 | teentje knoflook |
1 | takje rozemarijn |
100 ml | droge witte wijn |
1 | gesneden stokbrood |
Benodigdheden: | |
ovenschaaltje |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de teentjes knoflook in de lengte in dunne reepjes. Knip het takje rozemarijn in toefjes. Knip het telkens net boven een toefje bladeren af. Dan kun je de toefjes makkelijk in het kaasje prikken.
Leg het kaasje in het ovenschaaltje. Prik met een puntig mesje kerfjes in de bovenkant van het kaasje. Steek er de reepjes knoflook en de toefjes rozemarijn in.
Schenk er de wijn op en schuif het kaasje in de oven. Bak de camembert in ± 25 minuten goudbruin.
Neem de kaas je uit de oven en serveer met het brood.
Je kunt dit kaasje ook als hoofdgerecht eten. Serveer er dan een salade bij. Een venkel- of witlofsalade smaakt lekker bij de camembert.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres