Bruschettamix

Bruschettamix

Gemakkelijk

20Min

8 Personen
Bruschetta’s met warmgerookte zalm en avocadoroom
1 baguette rustique meergranen
1 teentje avocado
½ g limoen, het sap
125 g ml crème fraîche
5 g bieslook
125 g warm gerookte zalm
Bruschetta’s met gekaramelliseerde champignons en sherry
1 baguette rustique wit
1 rode ui
2 tenen knoflook
250 g kastanjechampignons
2 el sherry
Bruschetta’s met brie, rauwe ham en bosvruchtenjam
1 baguette rustique wit
200 g roombrie
150 g Italiaanse gedroogde truffelham
200 g bosvruchtenjam
Mail recept

Bruschetta’s met warmgerookte zalm en avocadoroom

Stap 1

Snijd de baguette in plakjes en bak volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat afkoelen.  

Stap 2

Verwijder de schil en pit van de avocado. Prak het vruchtvlees met een vork fijn en doe in een kom. Meng het limoensap met de crème fraîche, een snuf zout en peper door de avocado. Proef en breng eventueel extra op smaak. 

Stap 3

Snijd de bieslook in hele fijne ringetjes. Trek de warm gerookte zalm met twee vorken uit elkaar zodat je kleine flakes krijgt. 

Stap 4

Besmeer de plakjes stokbrood met de avocadoroom. `Verdeel de zalm erover en garneer met de bieslook. Serveer direct. 

Prijs per persoon

De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,48 per persoon.

Bruschetta’s met gekaramelliseerde champignons en sherry

Stap 1

Snijd de baguette in plakjes en bak volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat afkoelen.  

Stap 2

Snijd de rode ui in dunne ringen en hak de knoflook fijn. Maak de kastanjechampignons schoon en snijd in dunne plakjes. Ris de oregano- of tijmblaadjes van de takjes. 

Stap 3

Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie op middelhoog vuur. Fruit hierin de rode ui met de knoflook en de tijm of oregano gedurende 5 minuten. Schep uit de pan en zet apart. 

Stap 4

Verwarm de pan opnieuw met een scheut olijfolie, dit keer op hoog vuur. Bak hierin de champignonplakjes tot ze mooi bruin kleuren en karamelliseren. Breng op smaak met zout en peper en blus af met de sherry. Laat de alcohol verdampen en voeg het rode-uimengsel toe. 

Stap 5

Schep het champignonmengsel op de plakjes stokbrood. Serveer direct. 

Prijs per persoon

De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,79 per persoon.

Bruschetta’s met brie, rauwe ham en bosvruchtenjam

Stap 1

Snijd de baguette in plakjes en bak volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat afkoelen.  

Stap 2

Snijd de roombrie in kleine plakjes. Trek of snijd de boerenham in kleinere stukken. 

Stap 3

Top de plakjes brood met een plakje roombrie. Leg hierop een theelepeltje bosvruchtenjam en sluit af met de ham.  

Prijs per persoon

De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,15 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering over de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Je  ontvangt van ons een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch