Zomerwrap met gerookte zalm
Gemakkelijk
5 Min
15 Min
2 Personen
- pak tortilla wraps
- eieren
- scheutje melk
- kokosolie
- paar plakjes gerookte zalm
- flinke hand spinazie
- handje pijnboompitten
- paprikapoeder
- chilipoeder
- peper en zout
Ingrediënten
2 Personen
- pak tortilla wraps
- eieren
- scheutje melk
- kokosolie
- paar plakjes gerookte zalm
- flinke hand spinazie
- handje pijnboompitten
- paprikapoeder
- chilipoeder
- peper en zout
Bereidingswijze
Stap 1
Klop de eieren samen met alle kruiden en een scheutje melk in een kom. Verhit wat kokosolie in een koekenpan en maak 2 dunne omeletten van het mengsel.
Stap 2
Verwarm ondertussen de wraps en de pijnboompitten in een andere droge koekenpan.
Stap 3
Leg de plakjes zalm over de dunne omeletten en bak deze nog heel even mee. Zet het vuur uit en strooi wat spinazie over de omelet.
Stap 4
Beleg de wrap met de omelet en strooi er wat
pijnboompitten over. Rol de wrap op en snijd eventueel doormidden.Serveertip
In plaats van melk en de kruiden ook lekker met kookroom en mosterd.
Tip
In plaats van melk en de kruiden ook lekker met kookroom en mosterd.