Wijn met borrelplankje
Gemakkelijk
5 Min
25 Min
2 Personen
- Flinke eetlepels griekse yoghurt
- uitgeperste knoflook
- klein stukje komkommer
- zout
- peterselie
- Flinke eetlepels griekse yoghurt
- zongedroogde tomaten op olie
- peper en zout
- komkommer
- rode paprika
- middelgrote wortels
- snoeptomaatjes
- verse spinazie
- mozzarellabolletjes
Ingrediënten
2 Personen
- Flinke eetlepels griekse yoghurt
- uitgeperste knoflook
- klein stukje komkommer
- zout
- peterselie
- Flinke eetlepels griekse yoghurt
- zongedroogde tomaten op olie
- peper en zout
- komkommer
- rode paprika
- middelgrote wortels
- snoeptomaatjes
- verse spinazie
- mozzarellabolletjes
Bereidingswijze
Mozzarellasticks:
Rijg de snoeptomaatjes, mozzarellabolletjes en verse spinazie aan een stokje.
Groentesticks:
Snijd de groentes in dunne reepjes van ongeveer 0.5 cm dikte. Verdeel de groentes over een serveerglaasje.
Tomatendip:
Doe de Griekse yoghurt samen met de zongedroogde tomaatjes in de blender, breng het op smaak met een beetje peper en zout.
Tzatzikidip:
Doe de Griekse yoghurt samen met een teentje knoflook en het kleine stukje komkommer in de blender, maak het op smaak met een snufje zout en wat peterselie.
Tip
Tip: Gebruik de groenten om te dippen voor in de sausjes. Serveer een lekkere wijn uit ons assortiment bij de borrelplank.