Tuna melt burrito’s
Gemakkelijk
15 Min
4 Personen
- volkoren wraps
- rode ui
- blikjes tonijn in water
- cheddar
- cherry tomaatjes
- rijst
- blikje tomatenpuree
- paprikas
Ingrediënten
4 Personen
- volkoren wraps
- rode ui
- blikjes tonijn in water
- cheddar
- cherry tomaatjes
- rijst
- blikje tomatenpuree
- paprikas
Bereidingswijze
Tuna melt burrito’s
Kook de rijst zoals de verpakking beschrijft en snijd ondertussen de cherrytomaatjes, rode ui en paprika in kleine stukjes. Bak deze aan in de pan en voeg hier na ongeveer 5 minuten de tomatenpuree aan toe met een klein scheutje water. Meng alles goed door elkaar.
Laat de tonijn uitlekken en wanneer de rijst gekookt is voeg je ook deze allebei toe aan de pan en meng je het tot een geheel. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat chili vlokken.
Beleg de wraps met de vulling en verdeel over iedere wrap een plakje cheddar. Rol de wrap goed dicht en bak nog even goudbruin aan beide zijden in de pan.