Rode bietensalade
Gemakkelijk
5 Min
15 Min
4 Personen
- gegaarde rode bieten
- fetablokjes op olie
- gepelde walnoten
- veldsla
- natuurazijn
- extra vierge olijfolie
- bieslook
- ontdooide granaatappelpitjes
- zout
Ingrediënten
4 Personen
- gegaarde rode bieten
- fetablokjes op olie
- gepelde walnoten
- veldsla
- natuurazijn
- extra vierge olijfolie
- bieslook
- ontdooide granaatappelpitjes
- zout
Bereidingswijze
Stap 1
Maak een dressing van de olijfolie en azijn en breng op smaak met wat zout. Zet tot gebruik apart.
Stap 2
Snijd de bieslook fijn en zet apart.
Stap 3
Snijd de bietjes in grove stukken, verkruimel de feta en hak de walnoten fijn.
Stap 4
Maak een schaal of een bord op met wat veldsla en verdeel hier de bietjes over. Lepel een beetje dressing over de bietjes.
Stap 5
Verdeel de feta over de bietjes en garneer de salade met de walnoten, de granaatappelpitjes en fijngesneden bieslook.
Tip
Super lekker met uitgebakken plakjes ontbijtspek