Makkelijke vispakketjes met kabeljauw, tomaten en courgette
Gemakkelijk
10 Min
25 Min
4 Personen
- stuks kabeljauw, elk in 2 stukken gesneden
- kerstomaatjes
- courgette, in dunne schijfjes
- citroen, in plakjes
- olijfolie
- rode ui in halve ringen
- zout & peper
- wat gehakte peterselie (optioneel)
- sateprikkers
Ingrediënten
4 Personen
- stuks kabeljauw, elk in 2 stukken gesneden
- kerstomaatjes
- courgette, in dunne schijfjes
- citroen, in plakjes
- olijfolie
- rode ui in halve ringen
- zout & peper
- wat gehakte peterselie (optioneel)
- sateprikkers
Bereidingswijze
Stap 1
Leg de kabeljauw een kwartiertje van tevoren uit de koelkast. Verwarm de oven voor op 225 graden.
Stap 2
Leg een stuk aluminiumfolie in een diep bord en doe dat vier keer. Verdeel de uien, plakjes courgette en kerstomaatjes over de pakketjes. Leg de stukjes vis erop, bestrooi alles rijkelijk met zout & peper en leg de plakjes citroen op de vis. Maak af met een flinke scheut olijfolie.
Stap 3
Vouw de vispakketjes goed dicht en leg ze voorzichtig op een bakplaat. Bak ze in 20 tot 25 minuten gaar in de oven.