Lekker bij het gourmetten: salade van geroosterde druiven
Gemakkelijk
25 Min
4 Personen
- rode druiven
- rucola
- mozzarella
- gedroogde Italiaanse kruiden
- Olijfolie
- Balsamico-azijn
Ingrediënten
4 Personen
- rode druiven
- rucola
- mozzarella
- gedroogde Italiaanse kruiden
- Olijfolie
- Balsamico-azijn
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Stap 2
Haal de druiven van de steeltjes af en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Hussel er wat olijfolie, zout en peper en Italiaanse kruiden doorheen. Bak de druiven ongeveer 20 minuten in de oven, tot ze sissen en lekker sappig en zoet zijn.
Stap 3
Verdeel de rucola over een grote schaal. Scheur de mozzarella in stukjes en leg die op de rucola. Strooi de geroosterde druiven eroverheen.
Stap 4
Maak de salade af met wat olijfolie en Balsamico-azijn. Serveer de salade van geroosterde druiven bij het gourmetten.
Tip
Dit gerecht kost ongeveer € 0,75 per persoon.