Italiaanse borrelplank
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
- Prestige truffelkaas
- gorgonzola
- Prestige Paasbreekbrood
- Flavours of the Sun Italiaanse antipasti zongedroogde tomaat
- Flavours of the Sun verse olijven met knoflook
- Flavours of the Sun tapenade zoete peper à 150 g
Ingrediënten
4 Personen
- Prestige truffelkaas
- gorgonzola
- Prestige Paasbreekbrood
- Flavours of the Sun Italiaanse antipasti zongedroogde tomaat
- Flavours of the Sun verse olijven met knoflook
- Flavours of the Sun tapenade zoete peper à 150 g
Bereidingswijze
Stap 1
Schaaf de truffelkaas in plakjes. Verdeel de gorgonzola in stukjes. Snijd het breekbrood om de 2 centimeter in maar niet helemaal door. Verdeel de plakjes kaas over de ene helft van het brood en de gorgonzola over de andere helft.
Stap 2
Schuif het brood in de voorverwarmde oven en laat de kaas in ± 5 minuten smelten.
Stap 3
Leg intussen de rest van de ingrediënten op een mooi plank of schaal. Doe de olijven, tapenade en zongedroogde tomaatjes in schaaltjes en zet ze op de plank tussen de vleeswaren. Serveer met het warme breekbrood.
Tip
Ook lekker met de gevulde eieren met pestocrème.