Italiaans paasbroodje
Gemakkelijk
15 Min
4 Personen
- tomaten
- fijngesneden basilicum
- buffelmozzarella
- kaiserbroodjes
- groene pesto
- crema di balsamico
- peper en zout
Ingrediënten
4 Personen
- tomaten
- fijngesneden basilicum
- buffelmozzarella
- kaiserbroodjes
- groene pesto
- crema di balsamico
- peper en zout
Bereidingswijze
Stap 1
Halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd de tomaat in kleine stukjes. Meng er 1-2 eetlepels fijngesneden basilicum door.
Stap 2
Dep de buffelmozzarella droog en snijd in plakken.
Stap 3
Snijd de afgebakken kaiserbroodjes open, bestrijk de onderste helft dun met pesto, leg er een blaadje sla op, leg er een plak mozzarella op en schep daarop wat tomaat.
Stap 4
Spuit naar smaak crema di balsamico op de tomaat. Maal er eventueel nog wat peper en steek een paar blaadjes basilicum tussen de blokjes tomaat. Zet de bovenste helft van het broodje erop.