Couscoussalade
Gemakkelijk
2 Min
10 Min
4 Personen
- couscous
- tuinkruidenbouillon
- biologische olijfolie
- versgemalen peper en zout
- bosui, in ringetjes
- feta
- sardines uit blik
- avocado, in blokjes
- rasp en sap van 1 limoen
- koriander
- munt
- rucola
Ingrediënten
4 Personen
- couscous
- tuinkruidenbouillon
- biologische olijfolie
- versgemalen peper en zout
- bosui, in ringetjes
- feta
- sardines uit blik
- avocado, in blokjes
- rasp en sap van 1 limoen
- koriander
- munt
- rucola
Bereidingswijze
Stap 1
Doe de couscous in een schaal en schenk hier ongeveer 650 ml kokende bouillon overheen. Dek de schaal af met vershoudfolie en laat de couscous ongeveer 10 min staan. Voeg dan een scheut olijfolie toe en roer de couscous los met een vork. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 2
Doe de bosui, verse kruiden en limoenrasp en -sap bij de couscous. Verkruimel de feta en schep de sardines en avocado erdoorheen.
Stap 3
Leg op elk bord een flinke hand rucola en schep daar de couscoussalade op. Zorg dat de feta bovenop ligt voor een mooi effect.