Vier verschillende amuses op snacktoastjes
Gemakkelijk
10 Min
4 Personen
- snacktoast tomaat
- feta
- olijfolie
- rode paprika
- gedroogde oregano
- snacktoastjes knoflook
- gekookte bietjes vacuüm verpakt
- walnoten
- geraspte Parmezaan + extra voor de garnering
- olijfolie
- geraspte verse gember
- sojasaus
- chilisaus
- snacktoastjes knoflook
- krabsalade kant-en-klaar
- stukje komkommer
- citroenrasp
- tomaat
- snacktoastjes tomaat
- brie
- chorizo
- gemarineerde olijven
- appelstroop
- houten prikkertjes
Ingrediënten
4 Personen
- snacktoast tomaat
- feta
- olijfolie
- rode paprika
- gedroogde oregano
- snacktoastjes knoflook
- gekookte bietjes vacuüm verpakt
- walnoten
- geraspte Parmezaan + extra voor de garnering
- olijfolie
- geraspte verse gember
- sojasaus
- chilisaus
- snacktoastjes knoflook
- krabsalade kant-en-klaar
- stukje komkommer
- citroenrasp
- tomaat
- snacktoastjes tomaat
- brie
- chorizo
- gemarineerde olijven
- appelstroop
- houten prikkertjes
Bereidingswijze
Snacktoastjes met bietenpesto
Stap 1
Snijd de bietjes elk in vieren, doe ze met de rest van de ingrediënten in een hoge maatbeker en pureer met een staafmixer tot een gladde bietenpesto.
Stap 2
Bestrijk hiermee de snacktoastjes en garneer met extra geraspte Parmezaan en een stukje walnoot.
Snacktoastjes met frisse krabcocktail, kommer en tomaat
Stap 1
Snijd de gewassen komkommer en tomaat in kleine blokjes en meng de helft met de krabsalade en citroenrasp.
Stap 2
Beleg de toastjes met de krabcocktail en bestrooi ze met de rest van de blokjes komkommer en tomaat.
Snacktoastjes met feta, tomaat en olijf
Stap 1
Verkruimel de feta boven een kom.
Stap 2
Snijd de paprika in kleine blokjes. Schep bij de feta en meng de olijfolie en oregano erdoor.
Stap 3
Beleg de snacktoastjes met de fetasalade.
Snacktoastjes met brie, chorizo, olijf en stroop
Stap 1
Snijd de brie in kleine plakjes en beleg hiermee de snacktoastjes.
Stap 2
Prik op ieder houten prikkertje een olijf en een plakje in vieren gevouwen chorizo.
Stap 3
Prik op elk snacktoastje met brie een spiesje. Garneer met een druppel appelstroop.
Prijs van het gerecht
Dit gerecht kost ongeveer € 0,79 per persoon.