Quinoapap met granen en noten
Gemakkelijk
5 Min
20 Min
4 Personen
- Biologische quinoa tricolore
- pitten naar keuze
- Biologische granenmix naar keuze
- noten naar keuze (bijvoorbeeld biologische & ongebrande notenmix)
- Biologische agavesiroop
- Biologische halfvolle melk of haverdrink
- Braeburn-appel
- blauwe bessen
- bananen
Ingrediënten
4 Personen
- Biologische quinoa tricolore
- pitten naar keuze
- Biologische granenmix naar keuze
- noten naar keuze (bijvoorbeeld biologische & ongebrande notenmix)
- Biologische agavesiroop
- Biologische halfvolle melk of haverdrink
- Braeburn-appel
- blauwe bessen
- bananen
Bereidingswijze
Stap 1
Was de tricolore quinoa in een zeef. Doe vervolgens de quinoa, melk en agavesiroop in een steelpan en breng aan de kook. Laat dit voor ongeveer 15 minuten op een laag vuur doorkoken.
Stap 2
Hak ondertussen de noten grof. Rooster samen met de zaden in een pan zonder olie.
Stap 3
Was de appel en snijd het in schijfjes. Snijd ook de bananen in schijfjes.
Stap 4
Was de bessen. Verdeel de quinoa pap over 4 kommen en maak het af met de noten, zaden en het fruit.
Variatietip:
Vervang de havermelk eens door amandelmelk.