Paasmuffins met verrassing
Gemakkelijk
30 Min
10 Min
12 Personen
- bakmix voor muffins
- boter op kamertemperatuur
- eieren (M) op kamertemperatuur
- water
- gevulde paaseitjes
- muffinvormpjes
- handmixer
- poedersuiker
- vanillesuiker
- boter op kamertemperatuur
- warm water
- spuitzakjes met kartelmondjes
Ingrediënten
12 Personen
- bakmix voor muffins
- boter op kamertemperatuur
- eieren (M) op kamertemperatuur
- water
- gevulde paaseitjes
- muffinvormpjes
- handmixer
- poedersuiker
- vanillesuiker
- boter op kamertemperatuur
- warm water
- spuitzakjes met kartelmondjes
Bereidingswijze
Stap 1
Bereid het beslag voor de muffins met de boter, eieren en water volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul de cakevormpjes.
Stap 2
Duw in elke muffin 2 paaseitjes.
Stap 3
Bak de muffins volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.
Stap 4
Klop de zachte boter met de handmixer in ca. 5 minuten tot deze heel romig is. Voeg langzaam al kloppend eerst de gezeefde suiker en daarna het water toe en blijf nog even kloppen tot het een mooi romig mengsel is.
Stap 5
Schep de crème direct over in een spuitzak en spuit mooie toeven crème op de muffins.
Stap 6
Garneer de muffins direct met de chocolade-eitjes en laat de crème iets opstijven.