Geroosterde rode druiven met burrata
Gemakkelijk
10 Min
25 Min
4 Personen
- rode druiven
- olijfolie
- balsamicoazijn (of 2 el gedroogde rozemarijn)
- Ovenschaal
Ingrediënten
4 Personen
- rode druiven
- olijfolie
- balsamicoazijn (of 2 el gedroogde rozemarijn)
- Ovenschaal
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip de druiven in kleinere trosjes en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en honing. Verdeel de rozemarijn ertussen of strooi de gedroogde rozemarijn erover. Rooster de druiven in het midden van de oven in ca. 25 minuten zacht en gaar.
Stap 2
Schep de druiven op een bord en leg de burrata erbij. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Prijs van dit gerecht
Dit gerecht kost ongeveer € per persoon.