De ultieme pasta pesto met broccoli
Gemakkelijk
10 Min
10 Min
4 Personen
- volkoren pasta penne
- broccoli
- verse pesto (120 gram)
- gemarineerde tomaatjes (half gedroogd 150 gram)
- amandelen
- scheutje olijfolie
- zout & peper
Ingrediënten
4 Personen
- volkoren pasta penne
- broccoli
- verse pesto (120 gram)
- gemarineerde tomaatjes (half gedroogd 150 gram)
- amandelen
- scheutje olijfolie
- zout & peper
Bereidingswijze
Pasta pesto met broccoli
Pasta pesto is inmiddels een klassieker die niet meer weg te denken is uit het lijstje van snelle, makkelijke recepten. Maak ‘m éxtra lekker met broccoli, gemarineerde tomaatjes en natuurlijk de verse pesto van ALDI.
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim gezouten water. Giet af.
Stap 2
Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Kook ze in 5 minuten gaar in gezouten water en laat uitlekken.
Stap 3
Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak ze daarna grof.
Stap 4
Snijd de tomaatjes in reepjes.
Stap 5
Roer de gekookte broccoli door de pasta, samen met de pesto. Voeg ook de gedroogde tomaatjes toe. Breng op smaak met zout & peper. Schep op de borden en bestrooi met de fijngehakte amandelen.
Dit gerecht kost ongeveer 1.36 per persoon.