Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 pakjes | vegetarisch kruimgehakt |
500 g | volkorenspaghetti |
2 potjes | pastasaus |
1 potje | rode pesto |
75 g | geraspte emmentaler |
enkele | takjes peterselie |
2 el | olijfolie |
peper |
Meng de tomatensaus met de rode pesto en verwarm op het vuur.
Kook de volkorenpasta in 9 minuten beetgaar in gezouten water.
Bak het kruimgehakt even op in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Snipper daarna de peterselie fijn
Giet de pasta af, laat even uitlekken en besprenkel met wat olijfolie.
Serveer de volkorenpasta met de kruidige tomatensaus en het kruimgehakt. Strooi geraspte kaas over de pasta en werk af met gesnipperde peterselie.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres