Vegetarische cheeseburger
Gemakkelijk
20 Min
30 Min
4 Personen
- vegetarische burgers
- rode uien
- tomaat
- augurk
- ijsbergsla
- Cheddar smeltkaas
- burgerbroodjes (kaiserbroodjes)
- ketchup
- mayonaise
- vloeibare honing
- olijfolie
Ingrediënten
4 Personen
- vegetarische burgers
- rode uien
- tomaat
- augurk
- ijsbergsla
- Cheddar smeltkaas
- burgerbroodjes (kaiserbroodjes)
- ketchup
- mayonaise
- vloeibare honing
- olijfolie
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de broodjes volgens de aanwijzing op de verpakking en laat afkoelen.
Stap 2
Pel de ui en snijd in ringen. Bak of gril de burgers. Leg er, zodra ze klaar zijn, een plak Cheddar smeltkaas op.
Stap 3
Snijd de broodjes open, besmeer ze met wat olijfolie aan beide kanten en plaats ze 1 minuut met de snijkant naar beneden in een pan.
Stap 4
Meng de ketchup met de honing en mayonaise.
Stap 5
Snijd de tomaat en de augurken in schijfjes.
Stap 4
Leg een blad ijsbergsla op de onderste helft van het broodje. Leg daar de burger op en een schijfje tomaat. Verdeel de uienringen en augurken erover en werk af met de zelfgemaakte saus.
Tip
Dit gerecht kost ongeveer € 1,03 per persoon