Gemakkelijk
10Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
4 | Paprika's |
150 g | Basmati rijst |
1 blik | Tomatenblokjes |
250 g | Cherry tomaatjes |
Half zakje | Geraspte kaas |
1 | Rode ui |
2 tenen | Knoflook |
2 | Avocado's |
100 g | Crème fraiche |
Verwarm de oven voor op 180 graden en snijd de paprika’s door de helft en verwijder de pitjes. Kook de rijst zoals op de verpakking beschreven staat. Snijd ondertussen de rode ui en de cherrytomaatjes en fruit de ui aan in een pan met twee tenen geperste knoflook en voeg daarna de tomaatjes toe.
Voeg na een aantal minuten de gekookte rijst en daarna de tomatenblokjes toe. Meng dit goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Vul de paprika’s met de tomatenrijst en top af met de geraspte kaas, zet 30-35 minuten in de oven. Snijd ondertussen de avocado in plakjes.
Wanneer de paprika’s gaar zijn top je ze af met een beetje crème fraiche en de avocado. Serveer met de overgebleven rijst.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres