Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
2x 125 g | tortellini |
450 g | verse spinazie |
1 | rode ui |
2 tenen | knoflook |
4 el | pesto |
200 ml | kookroom light |
250 g | cherrytomaatjes |
Kook de Tortellini zoals de verpakking beschrijft en snijd ondertussen de rode ui fijn. Roerbak de helft van de spinazie samen met de rode ui in een pan met een teen geperste knoflook. Wanneer al het vocht uit de spinazie is doe je dit in een blender. Voeg hier de kookroom bij en de pesto en blend tot een gladde saus.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en roerbak ook de andere helft van de spinazie ook in een pan met de cherrytomaatjes en een teen geperste knoflook. Voeg daarna de gekookte Tortellini en de spinazie pesto saus erbij.
Top af met eventueel wat Parmezaan of geraspte kaas.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres