Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 | courgette |
500 g | verse pasta |
4 el | pesto |
4 el | pijnboompitten |
4 el | olijfolie |
2 tl | Provençaalse kruiden |
peper |
Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rooster daarna de pijnboompitten lichtjes bruin in een hete pan zonder olie.
Spoel de courgette onder koud stromend water en snijd in kleine blokjes. Giet daarna de pasta af, laat even uitlekken, doe opnieuw in de pan en roer er 2 eetlepels olijfolie door.
Verhit de overige olijfolie in een pan en stoof de courgetteblokjes. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Roer de courgetteblokjes en de pesto door de pasta.
Serveer warm en werk af met pijnboompitten
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres