Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | volkorenspaghetti |
125 g | geitenkaas |
100 g | champignonschijfjes |
200 g | paddenstoelenmix |
250 ml | room |
2 teentjes | knoflook |
2 | sjalotten |
10 g | platte peterselie |
2 el | olijfolie |
20 g | walnoten |
peper en zout |
Breng water aan de kook met een snufje zout.
Kook de spaghetti in 9 minuten beetgaar. Giet af, maar houd een scheutje van het kookvocht apart.
Pel de sjalot en knoflook en snipper fijn. Verhit olijfolie in een pan en bak de sjalotten en knoflook hierin glazig.
Laat de champignonschijfjes uitlekken en voeg toe aan de pan. Snijd de champignons van de paddenstoelenmix in kleine stukken of schijfjes en voeg ook toe aan de pan. Roerbak 2 minuten mee.
Houd wat peterselie apart om nadien te garneren en hak de rest fijn. Voeg de room, het kookvocht en de gehakte peterselie toe aan de pan en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas over de room en roer regelmatig tot de kaas volledig is gesmolten in de saus.
Meng naar eigen smaak de pasta onder de saus of serveer door eerst een beetje pasta op een bord te doen en hier wat van de saus over te lepelen. Hak de walnoten fijn. Werk af met nog enkele blaadjes verse peterselie en de walnoten. Breng op smaak met zout en peper.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres