Gemiddeld
40Min
9 Personen | |
---|---|
2 | Verpakkingen verse pasta |
1 | aubergine |
400 g | tomatenblokjes |
1 teentje | knoflook |
1 | rode ui |
geraspte kaas (naar keuze) |
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Stap 2
Kook de verse pasta zoals de verpakking beschrijft, snijd ondertussen de ui klein en bak deze met de cherrytomaatjes in een pan met de teen knoflook. Bak dit ongeveer 5 minuten en voeg vervolgens de tomatenblokjes toe.
Stap 3
Schaaf mooie plakken van de aubergine (of snijd hele dunne plakken) En bak deze even rondom bruin met wat peper en zout.
Stap 4
Pak een ovenschaal en verdeel hier eerst een laagje van de tomatensaus overheen, gevolgd door de ravioli en plakjes gebakken aubergine. Herhaal dit tot alles op is en top af met de geraspte kaas.
Stap 5
Zet de ovenschaal 35-40 minuten in de oven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres