Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
250 g | spaghetti |
2 | courgettes |
200 g | verse spinazie |
1 | broccoli |
1 bosje | peterselie |
160 g | ricotta |
diepvriesdoperwten | |
100 g | pijnboompitten |
150 ml | halfvolle melk |
150 ml | room |
3 el | olijfolie |
smaaktomaten | |
peper en zout |
Was de courgettes, broccoli en peterselie. Snijd de courgettes in grote stukken van ongeveer 2 cm. Snijd de roosjes van de broccoli los en hak de peterselie fijn. Laat de doperwten ontdooien.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan zonder olie. Kook de broccoli en courgette bijna gaar in kokend water met zout. Giet af en spoel onder koud water om de frisse groene kleur te behouden.
Meng de ricotta, melk en room in een kom. Kook de spaghetti gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Doe de olijfolie in een pan en bak de spinazie. Voeg de stukken courgette, broccoliroosjes en erwten toe. Meng daarna het ricottamengsel met de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met de geroosterde pijnboompitten, enkele smaaktomaatjes en wat fijngehakte peterselie.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres