Groentetaartje met geitenkaas
Gemakkelijk
30 Min
30 Min
2 Personen
- pak bladerdeeg
- boter (om de taartvorm in te vetten)
- olijfolie
- wortels
- courgette
- paar stukjes geitenkaas
- teentje knoflook
- rozemarijn
- tijm
- chili
- peper en zout
Ingrediënten
2 Personen
- pak bladerdeeg
- boter (om de taartvorm in te vetten)
- olijfolie
- wortels
- courgette
- paar stukjes geitenkaas
- teentje knoflook
- rozemarijn
- tijm
- chili
- peper en zout
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C en laat 6 plakjes bladerdeeg ontdooien. Het overgebleven bladerdeeg kan bewaard
worden voor een volgende keer.Stap 2
Snijd de wortels en courgette met een kaasschaaf in lange slierten. De wortelslierten mogen 1 min gekookt worden.
Stap 3
Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg en snijd het overtollige deel van de randjes af. Rol de sliertjes om
Stap 4
Hak de knoflook fijn en verdeel deze op verschillende plekken tussen de groenten. Verkruimel de geitenkaas en verdeel
deze ook tussen de groenten. Bestrooi dan de taart met rozemarijn, tijm, chili, peper en zout naar smaak. Besprenkel de taart nog met wat met olijfolie, voordat deze ca. 30 min de oven in gaat.Serveertip
Serveer het groentetaartje met verse koriander.
Tip
Voor een romig groentetaartje, voeg een mengsel toe van ei, room, mosterd en breng op smaak met zout en peper.