Gemakkelijk
15Min
40Min
4 Personen | |
---|---|
1 | broccoli |
500 g | aardappelen |
1 | courgette |
1 | grote ui |
1 teentje | knoflook |
6 | eieren |
250 g | roomkaas light |
100 g | geraspte kaas 30+ |
2 el | olijfolie |
enkele sprieten bieslook | |
peper |
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Vet een taartvorm in (circa Ø 24 cm).
Stap 3
Snijd roosjes van de broccoli en kook ze gaar in kokend water gedurende 3 minuten. Giet de broccoli af en laat schrikken onder koud water. Laat goed uitlekken. Snijd de courgette in plakjes en bak kort gaar.
Stap 4
Kook vervolgens de aardappelen gaar in water. Giet de aardappelen af en snijd in schijfjes. Schik de aardappelschijfjes, courgette en de broccoliroosjes willekeurig in de taartvorm en druk voorzichtig aan.
Stap 5
Pel het teentje knoflook en de ui en snipper fijn. Zet een pannetjes op het vuur met wat olijfolie en fruit de knoflook en de ui erin. Klop de eieren los en meng de roomkaas, geraspte kaas, gefruite ui en knoflook erdoor. Breng op smaak met peper, meng nogmaals en giet over de groenten.
Stap 6
Bak de taart gaar en goudbruin in de voorverwarmde oven gedurende 35 à 40 minuten.
De kcal van dit gerecht
Dit gerecht bevat ongeveer 480 kcal per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres