Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
4 | pitabroodjes |
8 | eieren |
100 g | spinazie |
een stuk of 20 (ongeveer 250g) | kerstomaatjes |
handje | radijsjes, in plakjes (optioneel) |
pakje | melk |
roomkaas of cottage cheese | |
wat fruit, zoals een in stukjes gesneden appel of druiven | |
olijfolie | |
zout & peper |
Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking, bijvoorbeeld in de oven of in een broodrooster.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Leg de kerstomaatjes in de pan, met het snijvlak naar beneden. Laat ze een minuut of 3 bakken. Doe de spinazie erbij en laat even meebakken tot ‘ie is geslonken.
Klop ondertussen de eieren los in een kom en giet ze daarna in de pan. Nu niet heel wild gaan roeren: gewoon rustig, in achtjes, met een houten pollepel of spatel. Als het roerei voldoende gestold en gaar is, haal je de pan van het vuur. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de pitabroodjes open en besmeer ze aan de binnenkant met een beetje roomkaas of cottage cheese. Schep het roerei en de groenten erin en steek eventueel de plakjes radijs ertussen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres