Bij ALDI zijn we dagelijks bezig met het verbeteren en het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om de smaak, textuur, het uiterlijk of de geur, je kunt ervan uitgaan dat je kwaliteit krijgt. Dat zie je onder andere terug in de reeks Best Geteste producten, uiteenlopend van de Best Geteste koffiebonen en wijn tot de Best Geteste kaas en kant-en-klaar maaltijden. We zijn daar beretrots op en nodigt je dan ook uit ze zelf te proberen. Bekijk de vier recepten in dit artikel, gemaakt met verschillende Best Geteste producten.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Ondanks de lage prijs, is de kwaliteit van de producten altijd hoog. Alle producten worden dan ook door de inkopers uitgebreid getest op smaak, geur, textuur en uiterlijk. Het testen gebeurt in samenwerking met de afdeling kwaliteit en verschillende professionele koks. Het hele jaar door vinden meer dan duizend tests per jaar in de ALDI testkeuken plaats en daarnaast worden ook regelmatig consumentenpanels ingezet.
Is een product eenmaal goed bevonden, dan is het werk nog niet klaar. In tegendeel zelfs, want samen met de leveranciers wordt continu gekeken hoe producten kunnen worden verbeterd en ketens verkort. Smaak, maar ook gezondheid en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke punten. Denk bijvoorbeeld aan de groenten, het fruit en het brood dat altijd zo vers mogelijk moet zijn. Dag in dag uit wordt er gecontroleerd, zodat alleen het allerbeste product in de winkels komt te liggen.
Naast die standaard testen en controles komen eigen merken ook regelmatig als beste uit de test bij onafhankelijke kenners, zoals de Consumentenbond en de Telegraaf. Denk aan de Château chocolade karamel-zeezout en de Molenland jong belegen kaas. Een mooier compliment bestaat bijna niet en daar is ALDI dan ook hartstikke trots op. Benieuwd naar welke producten nog meer Best Getest zijn? Hieronder vind je ze allemaal op een rij.
Lees meer: Alle Best Getest producten van ALDI
Met al die best geteste producten kun je heerlijke gerechten maken. Omdat ALDI meer dan trots is op de verschillende ingrediënten vind je hieronder een aantal recepten met in de hoofdrol een of meer Best Geteste Producten. Van Hollandse biefstuk met sambalboter tot een Aziatische salade met vegan balletjes.
Hollandse biefstuk met sambalboter, krieltjes en haricots verts
Aziatische salade met vegan balletjes en sojasaus
Wafels met slagroom en chocolade-karamelsaus
Gevulde champignons met Wietze dip
Dit recept voor Hollandse biefstuk met sambalboter, krieltjes en haricots verts is eigenlijk een soort luxe AVG. De sambalboter is geïnspireerd door een bekend biefstukrestaurant en kun je zo mild en pittig maken als je zelf lekker vindt. De krieltjes slurpen de boter smakelijk op en de haricots verts zorgen voor de nodige vitaminen. Een fijn gerecht voor doordeweeks of in het weekend. Ook lekker tijdens een etentje.
Liever iets lichts op de maag? Ga dan voor deze Aziatische salade met vegan balletjes en sojasaus. Proef de smaken van Zuid-Oost Azië bij elkaar en geniet van de zoete mango in combinatie met de koriander, munt, fijngehakte pinda’s en hartige sojasaus. Lekker als makkelijk avondmaal, maar ook fijn tijdens de lunch. Ideaal voor thuis of on the go en ook de dag erna nog steeds erg smakelijk.
Naar recept: Aziatische salade met vegan balletjes en sojasaus
Dit soort toetjes eet je waarschijnlijk niet elke dag, maar dat maakt ze des te specialer. Maak de wafels zelf of gebruik de kant-en-klare variant. De chocolade-karamelsaus maak je met de Best Geteste Château karamel-zeezout, een scheutje slagroom en een snufje zout. De perfecte balans van zoet, bitter en umami. Spuit de slagroom pas vlak voor het serveren op de warme wafels, anders loopt het door de warmte weg.
Naar recept: Wafels met slagroom en chocolade-karamelsaus
Wist je dat de Wilde Wietze dip van ALDI is verkozen tot het beste huismerkproduct van het jaar 2022? Deze frisse roomkaasdip met kruiden en knoflook is ideaal om steevast in huis te hebben. Niet alleen is de dip een smakelijke metgezel voor een handje chips, je kunt er ook mee koken. Zo maak je er heerlijke gevulde champignons mee, die je roostert in de oven. Een zalig hapje voor bij de borrel, als voorgerechtje of als een leuk vegetarisch bijgerecht.
Naar recept: Gevulde champignons met Wietze dip
Van ovenschotel tot salade: met deze tips maak je de lekkerste gerechten extra vullend met behulp van de aardappel. Goedkoop, makkelijk en voedzaam
Drink je graag rode wijn? In dit artikel lees je alles over rode wijn. Van een goede rode wijn tot het bewaren van rode wijn – en alles daar tussenin.
Een brunchplank is altijd een goed idee. Zelf een brunchplank maken die ook nog betaalbaar is? Lees hier hoe.
In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres