Gemakkelijk
10Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
1 kg | kruimige aardappels, geschild en gesneden |
1 zak | hutspotgroenten (1 kg) |
25 g | roomboter |
50 ml | melk |
1 | slagersrookworst |
zout en peper |
Doe de aardappelblokjes samen met de wortels en de ui in een pan. Leg bovenop de rookworst. Vul de pan met water totdat alles net bedekt is, voeg 1 theelepel zout toe en kook het geheel in circa 20-25 minuten gaar.
Vul een tweede pan met water en breng aan de kook. Zet het vuur uit en laat de rookworst hierin 20 minuten opwarmen.
Giet het water af, voeg de boter en melk toe en stamp de hutspot grof met een aardappelstamper. Het hoeft bij een hutspot niet helemaal glad te zijn, laat er dus gerust nog wat stukjes in zitten.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de rookworst in plakjes en leg het bovenop de hutspot.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres