Gemiddeld
30Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | magere franse kwark |
2 | tenen knoflook |
2 | aubergines |
zakje | rucula |
400 g | vegan balletjes |
280 g | zelfrijzend bakmeel |
naar smaak | verse munt |
Meng 280 gram zelfrijzend bakmeel met 300 gram magere kwark en kneed tot je een soepel deeg hebt (Is het deeg nog te nat, voeg extra bakmeel toe). Verdeel dit in 8 gelijke bolletjes en rol deze uit tot een naan brood.
Snijd de aubergine in dunne plakken en meng 2 eetlepels olijfolie samen met de knoflook en peper en zout. Smeer de plakken in met het mengsel en gril ze mooi goudbruin.
Verwarm een pan op het vuur met een scheutje olijfolie en bak de naan aan een zijde tot je bellen ziet. Draai hem om en bak goudbruin.
Vervolgens bak je de vegan balletjes aan in de pan en meng je de overige magere kwark met vers gehakte munt en peper en zout. Beleg de naan met de gegrilde aubergine, de vegan balletjes, de munt dip en top af met een handje rucola.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres