Gemakkelijk
10Min
20Min
3 Personen | |
---|---|
Scheutje olijfolie | |
125 g | half-om-half gehakt |
1 | rode ui |
1 | teentje knoflook |
1/2 | paprika |
5 el | tomatenblokjes uit blik |
chilipoeder | |
paprikapoeder | |
kaneel | |
cayennepeper | |
peper en zout | |
1 | klein blik maïs |
1/2 | blik kidneybonen |
3 | handjes ijsbergsla |
3 el | crème fraîche |
3 | handjes geraspte kaas |
tortillachips | |
Variatietip: | |
Gebruik eens kip in plaats van gehakt. En voeg nog wat avocadostukjes toe. |
Was de paprika, verwijder de zaadlijst en snijd in kleine blokjes. Verhit een scheutje olijfolie in de braadpan.
Snipper de ui en bak deze samen met de knofl ook, chilipoeder, paprika poeder, cayennepeper en kaneel 2 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg dan de paprikastukjes toe en bak een paar minuten mee. Doe de tomatenblokjes erbij en laat alles even sudderen.
Laat de maïs en kidneybonen uitlekken. Vul de glaasjes met een laagje gehaktmengsel, maïs, bonen en sla. Sluit af met crème fraîche. Strooi er wat geraspte kaas over en versier met de tortillachips.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres