Gemakkelijk
15Min
8 Personen | |
---|---|
200 g | mangoblokjes, vers of ontdooid uit de vriezer |
1 el | honing |
1/3 | rode peper |
5 | takjes koriander |
225 g | rauwe gepelde gamba’s, ontdooid |
Ook nodig: | kleine prikkertjes |
Doe de mango met de honing in een blender of keukenmachine en blend tot een gladde puree. Voeg eventueel een of twee eetlepels water toe als de mango niet goed fijnmaalt.
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode peper en hak de peper fijn. Haal de korianderblaadjes van de takjes en hak ook fijn. Meng de rode peper en de koriander door de mangopuree. Doe in een klein schaaltje.
Verwarm een koekenpan of wok met een scheutje olie en bak hierin de gamba’s in ongeveer 5 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de gamba’s over een schaal en serveer samen met de mangopuree en de prikkertjes.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,80 per persoon.
Ook leuk in een glaasje! Snijd de avocadohelften in blokjes, verdeel ze over vier glazen en schep de Hollandse garnalen en het sausje erop. Garneer met de koriander.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres