Gemakkelijk
60Min
4 Personen | |
---|---|
4 | voorgekookte bieten |
100 g | roomkaas |
20 g | walnoten |
1 | sinaasappel |
20 g | verse muntblaadjes |
peper en zout naar smaak |
Snijd met een scherp mes minimaal 16 zo dun mogelijke plakjes van de bieten.
Meng de roomkaas met de rasp van de sinaasappel. Bewaar de rest van de sinaasappel.
Leg 8 plakjes op een bord of snijplank. Schep een theelepel roomkaas in het midden van de 8 plakjes. Hak de walnoten heel fijn en strooi over de roomkaas. Bedek de roomkaas nu met een ander plakje biet zodat je een ravioli hebt.
Leg op elk bord twee bietenravioli.
Snijd de sinaasappel in kleine stukjes. Hak de munt fijn. Maak aan met wat olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Serveer de ravioli op een klein bord met de sinaasappelsalsa als kleurrijk voorgerecht.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,78 per persoon.
Lekker met Aisa Green Garden kroepoekplakken.
Mag de soep pittiger? Voeg dan wat extra sambal toe aan de soep.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres