Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
250 g | kastanjechampignons |
1 bakje | Wilde Wietze dip (best getest) |
Olijfolie | |
zout & peper | |
handje | verse peterselie, fijngesneden |
Ken je ALDI’s Wilde Wietze dip al? Deze frisse kruidenkaas is multi-inzetbaar en doet het bijvoorbeeld ontzettend goed als vulling voor gevulde champignons. Lekker bij de borrel!
Verwarm de oven voor tot 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Gebruik een aardappelmesje om de voetjes uit de kastanjechampignons te snijden. Deze kun je bewaren voor een later moment om sauzen of soepen mee te maken.
Leg de champignons met de opening naar boven op de bakplaat en vul ze met de Wilde Wietze dip. Dit gaat het makkelijkst met een theelepeltje.
Besprenkel de paddenstoelen nog met een beetje olijfolie en maak af met zout en peper.
Plaats de bakplaat 15 minuten in de warme oven. Haal de gevulde champignons uit de oven, laat heel even afkoelen en maak af met wat fijngesnipperde peterselie.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,94 per persoon.
Ook leuk in een glaasje! Snijd de avocadohelften in blokjes, verdeel ze over vier glazen en schep de Hollandse garnalen en het sausje erop. Garneer met de koriander.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres