Gemakkelijk
30Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
4 | grote rode appels, in hapklare stukjes |
1 tl | kaneelpoeder |
150 g | bloem |
100 g | suiker |
100 g | boter |
100 g | speculaas, gemalen |
3 à 4 | bollen vanille-ijs |
3 el | speculaaspasta |
Verwarm de oven voor tot 180 graden.
Neem er een ovenschaal van ongeveer 20 op 25 cm bij en leg er de stukjes appel in. Voeg de kaneel toe en roer goed.
Neem er een mengkom bij en meng daarin de bloem met de suiker, de boter en de gemalen speculaas. Meng met je handen tot je een kruimelig mengsel overhoudt.
Lepel dat mengsel op de appels. Schep een klein beetje door elkaar, maar zorg dat het grootste deel van de crumbletopping nog steeds bovenaan ligt.
Bak 25 minuten in de warme oven. Haal uit de oven, lepel er de speculaaspasta op en bak nog eens 5 minuten op 180 graden.
Schep het vanille-ijs op de speculaas crumble en serveer onmiddellijk.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,70 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres