Gemakkelijk
10Min
2 Personen | |
---|---|
1 | avocado |
250 g | verse spinazie |
1/2 teentje | knoflook |
300 ml | groentebouillon |
150 ml | Griekse yoghurt |
1/2 | komkommer, in stukjes |
1 | limoen, het sap |
1 handje | basilicumblaadjes |
1 | Snufje suiker |
100 g | Hollandse garnalen |
Zout & peper |
Doe het vruchtvlees van de avocado, spinazie, knoflook, groentebouillon, 100 ml van de Griekse yoghurt, komkommer, limoensap, de basilicumblaadjes en de suiker in een blender en mix tot een gladde, groene gazpacho. Zorg dat je nog wat basilicumblaadjes overhoudt voor de afwerking.
Proef van de gazpacho en breng op smaak met zout en peper.
Zet de gazpacho minstens een halfuurtje (maar langer kan ook) koel, dan is hij het lekkerst.
Klaar om te serveren? Schenk de groene gazpacho in kommen en verdeel er de resterende Griekse yoghurt, de Hollandse garnalen en de achtergehouden basilicumblaadjes over.
Maak af met extra peper en zout.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €3,79 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres