Gemakkelijk
20Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
1 | pizzakit |
150 g | kipfilet |
1 bol | mozzarella |
1 | tomaat |
1/2 | paprika |
1 | rode ui |
1 tl | Italiaanse kruiden |
handje | basilicumblaadjes |
olijfolie | |
bloem | |
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes of reepjes. Zo ook de mozzarella, paprika, tomaat en rode ui. Laat de mozzarella en tomaat goed uitlekken. Bak dan de kip in de braadpan.
Strooi een beetje bloem op het aanrechtblad en rol het kant-en-klare deeg uit met een deegroller. Smeer het deeg in met de bijbehorende tomatensaus, laat de randen een beetje vrij. Verdeel dan de groenten en kip over de tomatensaus.
Rol dan de pizza op, begin aan de lange kant. Snijd de rolls in dikke plakken en leg deze in een ovenschaal. Verdeel de groenten die je nog over hebt over de rolls. Zet alles voor ongeveer 20 minuten in de oven. Serveer de pizza rolls met een paar basilicumblaadjes.
Ben je een kaasliefhebber? Strooi er dan nog wat extra geraspte kaas over.
De rolls kun je 1 tot 2 dagen gewikkeld in folder bewaren in je koelkast.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres