Gemakkelijk
10Min
15Min
2 Personen | |
---|---|
1 | gerookte hele makreel |
1/2 | appel |
1/2 | komkommer |
paar | radijsjes |
1 | sjalotje |
3 el | mayonaise |
1 el | yoghurt |
1 el | bieslook |
1 tl | paprikapoeder |
beetje | citroensap |
paar | kappertjes |
peper en zout | |
Variatietip | |
Ook lekker op een toastje of een stukje stokbrood |
Haal het velletje van de makreel en haal de graatjes uit de vis. Snijd de gerookte makreel en het sjalotje in kleine stukjes. Doe dit in een blender, samen met de mayonaise, yoghurt, citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Pureer het tot een gladde massa.
Snijd een paar stukjes komkommer, appel en halveer de radijsjes. Besmeer de stukjes fruit en groente met de makreeldip.
Versier de kleine hapjes met bieslook en eventueel wat kappertjes.
Bewaar de makreeldip afgesloten in de koelkast en gebruik het de dag er na voor op een geroosterde boterham.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres