Gemakkelijk
10Min
25Min
8 Personen | |
---|---|
1 | grote rol vers bladerdeeg |
500 g | partyknakworstjes (2 grote blikken) |
3 el | mayonaise |
2 el | ketchup |
1 tl | chilipoeder |
ook nodig: | kleine springvorm van ongeveer 20 cm |
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Vet de springvorm langs alle kanten in met vetstof of bedek met bakpapier.
Rol het bladerdeeg uit en snijd in lange repen van ongeveer 3 cm.
Snijd telkens een paar centimeter van zo’n reep en wikkel er een knakworstje in. Zet dit rechtop in de springvorm. Herhaal dit tot de volledige bodem is bedekt.
Schuif de springvorm in de oven en bak 25 à 30 minuten, tot het bladerdeeg een goudbruin kleurtje heeft gekregen.
Maak ondertussen de dipsaus door de mayonaise met de ketchup en het chilipoeder te mengen in een kommetje.
Haal het pull apart worstenbrood uit de oven en maak voorzichtig de springvorm los. Schuif op een presenteerschaal en serveer met de dipsaus.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,79 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres