Gemakkelijk
10Min
2 Personen | |
---|---|
Voor de dressing: | |
1 | teentje knoflook, gepeld en geperst |
100 g | mayonaise |
100 g | yoghurt |
1 tl | natuurazijn |
1 el | extra vierge olijfolie |
1 tl | honing |
1 tl | mosterd |
Voor de salade: | |
2 | eieren |
2 | handen groene sla, gewassen en in stukjes |
1 | dikke snee wit brood, in dobbelsteentjes |
klontje boter | |
2 | kipfiletschnitzels |
ook nodig: gasbrander | |
blokje parmezaanse kaas | |
zwarte peper |
Een klassieker waarmee je nooit kunt missen, dat is exact hoe we deze Ceasar salad met krokante kip en Parmezaan kunnen omschrijven.
Maak de dressing door alle ingrediënten in een kommetje te roeren. Zet apart.
Breng water aan de kook en kook de eieren gedurende 8 minuten tot ze hardgekookt zijn. Spoel af, pel ze en snijd in partjes.
Verdeel de sla over borden.
Verhit een scheut boter in een koekenpan op medium vuur en bak de brooddobbelsteentjes geduldig rondom rond goudbruin. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.
Verhit nog een beetje boter in dezelfde pan en bak de kipschnitzels tot ze gaar en goudbruin zijn. Schep op een snijplank en snijd in dunne reepjes.
Schik de kippenreepjes op de salade en leg er de partjes ei rond. Lepel wat van de dressing over de salade en gebruik een dunschiller om de kaas over de salade te schaven. Maak de Ceasar salad met krokante kip af met wat zwarte peper.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,89 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres