Gemakkelijk
15Min
15Min
2 Personen | |
---|---|
400 g | gemarineerde kiphaasjes Italiaans |
150 g | spaghetti |
1 struikje | broccoli |
3 | regenboogwortels |
1 | puntpaprika |
35 g | boter |
2 takjes | verse basilicum |
1 | sinaasappel |
1 el | olijfolie |
Kook de spaghetti gaar volgens de verpakking. Snijd de gewassen broccoli in roosjes en kook ze 4 min voor. Snijd de regenboogwortels en puntpaprika in plakjes. Roerbak ze in 1 el boter en 1 el olijfolie in 4 min beetgaar. Schep de groente uit de pan en voeg de rest van de boter toe.
Bak hierin de kiphaasjes aan en bak ze verder aan beiden zijde in 8 min gaar. Schep ze daarna even uit de pan en voeg het sap van de sinaasappel toe. Laat 2 min inkoken. Voeg daarna de broccoli, de regenboogwortels, paprika en de kiphaasjes weer toe. Schep alles goed om en laat nog 3 min stoven.
Giet de spaghetti af en laat uitlekken in een vergiet. Maak op elk een bord een nestje van spaghetti. Schep hierop de kiphaasjes en de knapperige groentes. Garneer met blaadjes basilicum.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres