Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | kipfilet |
1 | kleine ui |
1 bakje | ananasstukjes à 190 g (koelvers) |
1 | rode paprika |
200 g | krulsla |
2 | tortilla wraps ø 25 cm |
2½ el | sweet chilisaus |
2½ el | crème fraîche |
plantaardige olie |
Snijd de kipfilet in kleine stukjes. Pel en snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de ananasstukjes klein. Doe de kipfilet, de ui, de ananas en de paprika in kleine schaaltjes en zet ze tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Zet de kip, ui, ananasstukjes, paprika en een kannetje met olie op tafel. Doe de crème fraîche en de chilisaus in schaaltjes en zet die ook op tafel. Leg de wraps erbij.
Verhit een klein beetje olie in het gourmetpannetje en bak ui met kipstukjes al omscheppend lichtbruin en de kip gaar. Voeg ananas en chilisaus naar smaak toe en schep er een beetje crème fraîche naar smaak aan toe. Schep de kip Hawaï op een wrap en vouw het dubbel.
Verwarm wraps kort in een droge pan of op laag vuur. Zo krijgen ze meer smaak!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres