Gemakkelijk
50Min
4 Personen | |
---|---|
2 | schalen Prestige katenhaas ovenschotel à 370 g |
2 | schalen Prestige aardappelgratin groene asperges à 425 g |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Verwijder de folie van de schalen gratin en bak ze 15 minuten in het midden van in de voorverwarmde oven.
Verwijder het folie van de schalen katenhaas. Temper de oven naar 160 °C en zet het vlees bij de gratins in de oven. Braad het vlees in ± 20 minuten bruin en gaar.
Neem het vlees uit de oven. Zet de oven op grillstand en laat de gratins in enkele minuten lichtbruin kleuren. Neem ze uit de oven.
Schep de gratins op een mooie schaal en leg de doorgesneden katenhaasjes erbij. Serveer direct.
Het is belangrijk om voldoende groenten te eten bij je maaltijd. Schil 200 g bospeen en snijd ze in schuine plakjes. Was en snijd 1 courgette in plakken van ½ cm dik en halveer ze. Verhit 2½ eetlepel Spaanse olijfolie in een wok of hapjespan en bak de wortelplakjes al omscheppend ± 7 minuten. Voeg de courgette toe en pers 1 teentje knoflook erboven uit. Bak de groenten al omscheppend beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
Voor nog meer groenten geef je er een salade van jonge bladsla en een
tuinkruiden saladedressing bij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres