Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
100 g | Prestige truffelkaas |
100 g | gorgonzola |
1 | Prestige Paasbreekbrood |
½ bakje | Flavours of the Sun Italiaanse antipasti, zongedroogde tomaat |
½ bakje | e Flavours of the Sun verse olijven met knoflook |
½ bakje | bakje Flavours of the Sun tapenade zoet peper à 150 g |
Schaaf de truffelkaas in plakjes. Verdeel de gorgonzola in stukjes. Snijd het breekbrood om de 2 centimeter in maar niet helemaal door. Verdeel de plakjes kaas over de ene helft van het brood en de gorgonzola over de andere helft.
Schuif het brood in de voorverwarmde oven en laat de kaas in ± 5 minuten smelten.
Leg intussen de rest van de ingrediënten op een mooi plank of schaal. Doe de olijven, tapenade en zongedroogde tomaatjes in schaaltjes en zet ze op de plank tussen de vleeswaren. Serveer met het warme breekbrood.
Ook lekker met de gevulde eieren met pestocrème.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres