Gemiddeld
20Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
1 | grote bloemkool |
2 teentjes | knoflook |
6 à 8 | radijsjes |
2½ el | olijfolie |
1 el | ras el hanout |
200 g | feta |
10 | zwarte olijven |
1 el | fijngehakte platte peterselie |
extra nodig: | bakplaat bekleed met een bakmatje of bakpapier |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd 4 dikke plakken van de bloemkool en leg ze naast elkaar op de bakplaat. Pel de knoflook. Pers de knoflook boven de olie uit en roer er de ras el hanout en versgemalen peper en zout naar smaak door.
Bestrijk de bloemkool met de olie. Rooster de bloemkool in de voorverwarmde oven in ± 20 minuten lichtbruin en gaar.
Verbrokkel intussen de feta en hak de olijven grof. Neem de bloemkoolsteaks uit de oven en leg ze op 4 borden. Verdeel de feta, de olijven en peterselie erover en serveer direct.
Schenk eens bubbels tijdens Pasen! Het fruitige karakter past goed bij de warme specerijen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres