1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Aziatische paaswraps met noodles, oosterse wokgroenten en vegan balletjes

Aziatische paaswraps met noodles, oosterse wokgroenten en vegan balletjes

Aziatische paaswraps met noodles, oosterse wokgroenten en vegan balletjes

Gemiddeld

25Min

4 Personen
150 g kastanjechampignons
200 g mie nestjes
400 g oosterse wokgroenten
200 g vegan balletjes
1 bosje koriander, alleen de blaadjes
3 el sojasaus
4 grote tortilla’s
75 ml teriyakisaus
2 bosui
1 el sweet chilisaus
Mail recept

Aziatische paaswraps met noodles, Oosterse wokgroenten en vegan balletjes

Wraps zijn het perfecte ingrediënt om altijd in huis te hebben. Of je er nu enchilada’s, nacho’s, quesadilla’s of lunchwraps van maakt, ze komen altijd wel van pas én zijn relatief lang houdbaar. In dit recept gaan we op een andere tour, namelijk de Aziatische richting op. Zo worden de wraps gevuld met een mix van noodles, Oosterse wokgroenten en vegan balletjes. Een lekker snel vegetarisch avondmaal met groenten dat zo op tafel staat. 

Heb je nog restjes groenten van de dagen ervoor over? Gebruik die dan in plaats van of samen met de wokgroenten. Hetzelfde geldt voor overgebleven vleesvervangers, vis of vlees. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in een wrap. 

Tip

Heb je tortilla’s over? Maak er de volgende dag een quesadilla van. Beleg een tortilla met geraspte kaas, eventueel wat groenten en nog een laagje kaas. Top met een tweede tortilla en bak in een droge koekenpan tot de kaas is gesmolten. Snijd in puntjes en serveer met chilisaus.

Stap 1

Maak de champignons schoon en snijd in vieren. Verwarm een wok met een scheut zonnebloemolie op hoog vuur en bak hierin de champignons gedurende 5 minuten. Schud de pan regelmatig, zodat de champignons niet verbranden.

Stap 2

Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Kook hierin de mie nestjes volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder de koude kraan. Zet apart.

Stap 3

Voeg de oosterse wokgroenten toe aan de wok en breng op smaak met zout en peper. Draai het vuur naar middelhoog en bak een paar minuten mee. Verwarm ondertussen ook een koekenpan met een scheut zonnebloemolie op middelhoog vuur. Bak hierin de vegan balletjes goudbruin.

Stap 4

Hak de koriander grof. Voeg de sojasaus, vegan balletjes, mie nestjes en koriander toe aan de pan met groenten. Zet het vuur uit. Verwarm de tortilla’s in de magnetron en vul met het groentemengsel. Rol strak op en halveer. Zet vast met partyprikkers. 

Snijd de bosui in dunne ringetjes. Meng de teriyakisaus met de sweet chilisaus en de bosui. Serveer in een klein schaaltje bij de wraps.

Prijs van dit gerecht

Dit gerecht kost ongeveer € 1,69 per persoon. 

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering over de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Je  ontvangt van ons een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch