Gemakkelijk
20Min
2 Personen | |
---|---|
2 flinke el | Valblanc roomkaas naturel |
2 flinke el | gepelde pistachenootjes (+extra) |
1,5 el | poedersuiker (+ extra) |
2 | croissants |
Verwarm de oven voor tot 180 graden.
Doe de roomkaas met de pistachenoten en de poedersuiker in een blender en mix tot een pistachepasta. Proef en voeg eventueel extra suiker toe. Snijd de croissants door de lengte door midden en bedek met een laag van de pistachepasta. Hou een klein beetje van de pistachepasta over.
Leg de bovenste helft op de croissant en leg op elke helft nog een theelepel van de pasta. Hak een beetje van de extra pistachenoten fijn en leg die op de pasta.
Bak de pistachecroissants 10 à 12 minuten in de warme oven.
Haal de croissants uit de oven en bestrooi met extra poedersuiker.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,18 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres