Gemakkelijk
10Uur 15Min
2 Personen | |
---|---|
200 g | havermout |
500 ml | melk (of sojadrink) |
1 tl | gemalen kaneel (+ extra) |
1 | peer, in stukjes |
1 | handje pecannoten, fijn gehakt |
2 | scheutjes stroop |
Dit havermout ontbijt met peer, pecan, kaneel en stroop is het perfecte krachtvoer voor een gure herfstdag, of gewoon wanneer je daar zin in hebt.
Verwarm de melk met de havermout en de gemalen kaneel in een steelpannetje en breng aan de kook. Roer goed om te vermijden dat de onderste laag aanbakt.
Kook de havermout gedurende een paar minuten, of tot alle melk is opgenomen.
Verdeel de havermout over twee kommen. Verdeel de stukjes peer, de pecannoten en de stroop erover. Maak af met wat extra gemalen kaneel.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,41 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres