Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 krop | ijsbergsla |
250 g | cherrytomaten |
1 | komkommer |
80 g | streaky bacon, in kleine stukjes |
3 el | mayo (of doe half mayo half yoghurt) |
1/4 | fijn gesnipperde ui |
1 el | augurkensap (uit een pot augurken) |
1 tl | citroensap |
snufje | paprikapoeder |
zout & peper |
Begin met de Thousand Island dressing. Meng daarvoor de mayo, gesnipperde ui, het augurkensap, citroensap, paprikapoeder en een snufje zout door elkaar. Zet het tot gebruik in de koelkast, hoe langer hoe beter (zodat de smaken op elkaar kunnen inwerken).
Verwarm de streaky bacon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ‘m in kleine stukjes. Snijd de komkommer in kleine blokjes en snijd de cherrytomaten in kwarten en meng ze in een kommetje met wat zout en peper.
Was de krop ijsbergsla goed, verwijder eventuele minder mooie buitenste bladeren en een stukje van de stronk. Snijd in vier kwarten.
Leg op elk bord een part van de ijsbergsla, met de snijkant naar boven. Bestrooi met zout en peper.
Druppel er wat van de dressing overheen en bestrooi met de stukjes streaky bacon. Leg de stukjes komkommer en cherrytomaten ernaast en serveer de overige dressing er in een bakje bij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres